Jones-Architecture-Portland-Lewis-Residence_kitchen_1800x1000 Jones-Architecture-Portland-Lewis-Residence_table_1800x1000 Jones-Architecture-Portland-Lewis-Residence-bowlsandcups_1800x1000 Jones-Architecture-Portland-Lewis-Residence-plants_1800x1000_2 Jones-Architecture-Portland-Lewis-Residence-bathroomsink-1800x1000 Jones-Architecture-Portland-Lewis-Residence-bathroomtub_1800x1000 Jones-Architecture-Portland-Lewis-Residenceshower_1800x1000 Jones-Architecture-Portland-Lewis-Residence-mirrorlight_1800x1000

Lewis Residence

The Lewis Residence, located along the Skyline ridge, was a 1987 Northwest rambler that felt a bit dated to our clients. They wanted a space that felt more open, connected to nature, and reflective of their discerning taste.

 

Throughout the home, the major design moves include large format slate flooring, tying rooms and corridors together, natural and handmade materials and finishes, and new lighting. Our work for them included a complete overhaul of the kitchen, including changing the transition to the great room and adding an eat-in area. To maximize utility, storage, and overall aesthetics, we rearranged and upgraded the cabinetry in the kitchen, bathrooms, office nook and pantry, using custom designed and fabricated casework by Henrybuilt.

 

We also renovated the bathrooms, using Heath tile to create beautiful and inviting spaces.